портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відеопроєкт про молодіжних працівників та молодь Донеччини: історії, що надихають

Опубліковано 18 жовтня 2024 року, 17:23 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Відеопроєкт про молодіжних працівників та молодь Донеччини: історії, що надихають 

Розпочалась реалізація спільного проєкту управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та телекомпанії «Орбіта» зі створення відеороликів про реалізацію державної молодіжної політики та політики сфери утвердження української національної та громадянської ідентичності у Донецькій області.

Незважаючи на виклики війни, молодіжні працівники та молодь Донеччини продовжує активно діяти.  Саме їхні історії стануть основою для створення відеороликів. 

Відеоролики розповідатимуть про волонтерів, які допомагають тим, хто постраждав від війни; про молодіжні ініціативи, спрямовані на підтримку української армії; про культурні заходи, що об'єднують людей. Ці історії про мужність, співчуття та незламний дух неодмінно надихнуть багатьох і доведуть, що навіть у найскладніші часи молодь залишається рушійною силою змін.

Запрошуємо всіх долучитися до цього важливого проєкту та поділитися своїми історіями! 

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном 095-062-06-88.