портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відкритий Кубок Донецької області серед учнівської молоді з пішохідного туризму у закритих приміщеннях «Срібний карабін»

Опубліковано 11 грудня 2018 року, 10:26 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З 30 листопада по 2 грудня 2018 року у спортивній залі Державного навчального закладу «Міжрегіональне вище професійне будівельне училище м. Краматорська» відбувся Відкритий Кубок Донецької області серед учнівської молоді з пішохідного туризму у закритих приміщеннях «Срібний карабін», присвячений Дню Гідності та Свободи.

          На змагання, які проводив Донецький обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді, прибуло 94 юних спортсмена з міст Добропілля, Дружківка, Краматорськ, Лиман, Покровськ, Торецьк та
с. Лозове Лиманського району. У Кубку також взяла участь командна Центру туризму з міста Запоріжжя.

          До програми Кубку увійшли змагання у двох вікових групах на дистанціях: «Смуга перешкод» (особисто-командні змагання, дистанції І та ІІ класу»; «Смуга перешкод» (командна естафета, дистанція І класу); «Смуга перешкод» (командні змагання зв’язок, дистанція ІІ класу).

          Переможцями у особистому та командному заліках стали юні спортсмени з міст Добропілля, Дружківка, Лиман, Покровськ, Торецьк та Запоріжжя.      Усі вони були нагороджені грамоти, медалями та кубками.