портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відкрився оновлений сервісний центр прийому та обслуговування громадян Слов'янського об'єднаного управління ПФУ

Опубліковано 29 грудня 2020 року, 17:39 , ГУ ПФУ в Донецькій області

Відкрився оновлений сервісний центр  прийому та обслуговування громадян Слов'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України. 

Захід відбувся за участі очільниці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталії Рад, заступника Слов'янського міського голови Віктора Воропаєва та представниці міської організації інвалідів Ольги Сидоренко. 

 Керівниця управління Олена Литвиненко продемонструвала зону очікування, облаштовану сервісом адміністратора, електронною чергою, системою кондиціонування, комфортним освітленням, а також спеціальними зручностями для осіб, які потребують особливої уваги. 

Робочі місця фахівців оснащені  сучасною комп'ютерною технікою, що дозволяє здійснювати прийом та обслуговування громадян з будь-яких питань пенсійного забезпечення оперативно та якісно. 

Крім того, в залі обслуговування для  всіх бажаючих передбачена спеціальна робоча станція, де можна зареєструватись на вебпорталі Пенсійного фонду України за допомогою фахівців управління. 

Загалом впродовж поточного року на Донеччині  відповідно до Єдиних стандартів обслуговування громадян Пенсійного фонду України оновлено 10 сервісних центрів.