портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відкритий Кубок Мар’їнського району з міні-футболу, присвячений річниці пам’яті Героїв-чорнобильців

Опубліковано 21 квітня 2018 року, 16:14

21 квітня в Мар`їнці пройшов щорічний відкритий Кубок Мар’їнського району з міні-футболу, присвячений 32-річниці пам’яті Героїв-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

Змагання відбулися за ініціативи Мар’їнської міської ради у Донецькій області Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» за підтримки голови Мар’їнської райдержадміністрації, керівника районної військово-цивільної адміністрації Володимира Мороза.

У змаганнях взяло участь 13 команд, учнів 5-9 класів загальноосвітніх шкіл району. Це Курахівські ЗОШ №1, №2 та №5, Мар`їнські ЗОШ №1 та №2, Павлівська, Катеринівська, Єлизаветівська, Георгіївська, Костянтинівська, Пречистівська, Новоселидівська ЗОШ та Курахівська гімназія «Престиж».

Змагання проходили у цікавому руслі, інтрига тримала всіх до останніх секунд. У фіналі зустрілися команда хлопчаків Курахівської ЗОШ № 1 та Курахівської ЗОШ №5.  Переможцем стали спортсмени із Курахівської ЗОШ №1.

По завершенню змагань голова райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз та голова Мар’їнської міської організації «Союз Чорнобиль України» Володимир Дяченко нагородили команди грамотами та медалями. А переможець змагань – команда хлопчаків Курахівської ЗОШ №1 отримала перехідний Кубок з міні-футболу.

 

Мар'їнська райдержадміністрація



Інші новини за темою