портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вирішено питання доставки матеріалів для підсипки дороги, яка з’єднує три прифронтові селища на Донеччині

Опубліковано 21 липня 2020 року, 17:13

Вирішено питання доставки шлаку, необхідного для підсипки ділянки дороги, яка з’єднує прифронтові населенні пункти Гладосово, Травневе та Семигіря.  

На минулому тижні мешканці Бахмутського району  під час зустрічі з головою Донецької облдержадміністрації,  керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленко порушили проблему щодо відсипки шлаком єдиної дороги, яка сполучає три прифронтові селища із зовнішнім світом.  Цієї дороги раніше не існувало, її насипали просто посеред поля - з урахуванням бойової обстановки і в обхід місць, які прострілюються російськими терористичними формуваннями.   Частково дорогу відсипали. Залишилося трохи більше 60 метрів, де ще потрібне її укріплення, але на це бракувало матеріалу. Вирішити питання силами бюджету неможливо, тому що  дорога не перебуває на жодному балансі.  

За дорученням голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка, по завершенню зустрічі це питання пропрацювали, знайшли підприємство, яке допомогло  із наданням необхідного шлаку для завершення робіт.

Завдяки зусиллям департаменту  розвитку базових галузевих промисловостей Донецької ОДА та меценатам, які надали безоплатну допомогу мешканцям прифронтових селищ, питання вирішене. Наразі шлак доправлений на місце, де будуть проводитися роботи.