портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних хабів: У хабах Донеччини проводяться консультаційні та розважальні заходи для ВПО

Опубліковано 29 листопада 2023 року, 14:03 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У консультативно-координаційному центрі підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Кривий Ріг проведено годину спілкування «Скажи «Ні» насильству», на якій надано юридичну та психологічну допомогу, у м. Вінниця фахівцями Пенсійного фонду України в Донецькій області надані консультації мешканцям району щодо оформлення субсидій, призначення пенсії за віком, нарахування пенсії та її ідентифікація. 

Медичним хабом для ВПО Торецької громади у м. Хмельницький здійснюється надання первинної медичної допомоги мешканцям громади та мешканцям Донецької області, за призначенням лікаря надається гуманітарна допомога у вигляді лікарських засобів.

У центрі підтримки ВПО Маріупольського району у м. Дніпро відбувся майстер-клас  з виготовлення новорічних іграшок, діти писали листи Святому Миколаю.

Центрами підтримки мешканців міста Маріуполь та  Маріупольського району «ЯМаріуполь» у містах Дніпро, Запоріжжя, Вінниця, Київ, Кропивницький, Хмельницький, Івано-Франківськ, Калуш, Одеса, Львів, Тернопіль, Черкаси, Кривій Ріг, Чернівці, Ужгород, Рівне розпочато підготовку до різдвяних свят: майстер-класи по виготовленню ялинкових прикрас та тематичних поробок, шиття та розпис новорічних іграшок, написання листів Святому Миколаю.

Участь у заходах взяли понад 120 осіб, які отримали психологічну підтримку та позитивні емоції.