портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Авдіївський хаб в Умані піклується про дітей та дорослих

Опубліковано 20 червня 2023 року, 10:55 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

Протягом червня 2023 року, два рази на тиждень, у соціальному хабі м.Умань «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде.» проходить цикл занять для людей поважного віку з числа ВПО з метою профілактики хвороб опорно-рухового апарату. Щоб поліпшити психологічний стан, відновити здоров’я або зменшити наслідки захворювань опорно-рухового апарату на заняттях обговорюються та підбираються спеціальні комплекси вправ.

Такі зустрічі проходять у теплому дружньому колі, за чаюванням зі смаколиками, бо допомога один одному – це ще один крок до нашої спільної і такої бажаної Перемоги!

Також у літній період великою популярністю користуються заняття з вивчення англійської мови для дітей шкільного віку. На минулому тижні координатором соціального хабу організовано проведення безкоштовного заняття з вивчення англійської мови для дітей віком 6-11 років з числа внутрішньо переміщених сімей.

Заняття проходило в ігровій формі весело, творчо та цікаво. Всі діти активно приймали участь, уважно слухали, чітко виконували завдання, створювали в маленькому колективі дружню атмосферу.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації за інформацією Авдіївської міської військової адміністрації