портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Бахмутською міською військовою адміністрацією відкрито ще один осередок підтримки для внутрішньо переміщених осіб з Донеччини

Опубліковано 13 березня 2024 року, 17:23 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Одним із основних завдань гуманітарних хабів є підтримка мешканців області, які перемістилися до більш безпечних регіонів України, створення якісних умов для доступу населення до послуг, що сприяють адаптації, соціалізації та реалізації власного потенціалу в умовах війни.

Бахмутською міською військовою адміністрацією протягом 2022-2023 років вже було утворено 9 осередків підтримки мешканців Бахмутської міської територіальної громади «З Бахмутом у серці» (в містах Київ, Дніпро, Харків, Одеса, Полтава, Чернігів, Кривий Ріг, Жовті Води).

У березні 2024 року відкрито осередок підтримки мешканців Бахмутської громади «З Бахмутом у серці. Львів», який розташовано за адресою: м. Львів, просп. В. Чорновола, 45 А, корпус 6 (телефон: +380991952156).

Основними напрямками роботи осередку є надання гуманітарної допомоги, організація та здійснення консультацій з питань соціального захисту, адміністративних, юридичних, психологічних та інших питань, надання послуг перукаря та швачки.

Для дітей та дорослих відбуваються культурно-розважальні заходи, та заходи, спрямовані на підтримку психоемоційного стану: екскурсії, відвідування театрів, виставок, арт-терапія, майстер-класи.