портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Дозвілля для дітей з внутрішньо переміщених сімей в м. Умань

Опубліковано 26 червня 2023 року, 07:37

У хабі м. Умань "Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде" постійно проводяться цікаві та корисні заняття для дітей з внутрішньо переміщених сімей.

До Міжнародного дня рятувальника організовано пізнавальний захід з відвідуванням 5 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Черкаській області.

Найбільше дітям запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням, до якого вони могли власноруч доторкнутися та сфотографуватися. Діти відчували себе справжніми вогнеборцями, примірявши пожежні шоломи і сівши за кермо пожежних спецавтомобілів.

В рамках екскурсії діти мали змогу ознайомитися з правилами поведінки на воді у літній період, способами гасіння пожеж, рятування людей та тварин. Особливу увагу дітей рятувальники звернули на невідомі і вибухонебезпечні предмети та правила дій у разі виявлення таких предметів.

Також, у спекотні дні дітлахи радісно підхопили ідею виготовлення капелюхів з козирком. Час, витрачений на виготовлення такого головного убору, пройшов весело і необтяжливо. Хлопчики виконували свої капелюхи у більш строгому стилі, а дівчатка фантазували на повну потужність. Всі діти були задоволені своїми виробами. Капелюшки з козирком надійно захищали очі від сонця!

Інформація про наступні заходи у координатора: 0680304507.

Департамент соціального захисту населення за інформацією Авдіївської міської військової адміністрації