портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Гуманітарні хаби продовжують забезпечувати допомогою мешканців з Донеччини

Опубліковано 08 лютого 2024 року, 14:26 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Осередком підтримки мешканців Бахмутської громади «З Бахмутом у серці» у м. Одеса розпочато видачу продуктових наборів при підтримки Благодійного фонду SaveUA. Мешканцям Бахмутської громади, які перебувають в Одеській області, буде відправлено допомогу послугами Нової пошти. 

Центром підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро розпочато видачу демісезонного одягу для дітей, в комплект якого входить: куртка, гумові чоботи, джинси, джемпер та інші аксесуари за підтримки благодійного фонду «UNICEF». 

Американська некомерційна організація «Global Empowerment Mission» (GEM) у партнерстві з Howard G. Buffett Foundation (HGBF) продовжує надавати гуманітарну допомогу українцям та громадам, які постраждали від російської агресії.

Так, завдяки БФ GEM соціально-психологічними хабами Торецької громади, гуманітарними хабами Авдіївської громади, Центрами підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч», Центрами «ЯМаріуполь» надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових сімейних наборів для мешканців громад, які перебувають у м. Київ та Київській області, у м. Дніпро та Дніпропетровській області (м. Павлоград, Новомосковськ, Першотравенськ, Кам’янське, смт Межова, Могильов).