портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Гуманітарний дайджест надання допомоги ВПО у хабах Донеччини

Опубліковано 01 квітня 2024 року, 21:07 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарними штабами / центрами / хабами здійснюється підтримка внутрішньо переміщених осіб у вигляді різноманітної гуманітарної допомоги.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро забезпечив мешканців району допомогою у вигляді побутових наборів, розпочав видачу продовольчої допомоги особам старше 75 років, яку отримають майже 500 пенсіонерів, забезпечив 70 немовлят підгузками та засобами гігієнічного догляду.

Центри підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» працюють задля мешканців Донецької області: надають допомогу у вигляді продуктів харчування, одягу, взуття, дитячого харчування.

Консультативно-координаційний центр підтримки населення Бахмутського району «Бахмутський район єднає у м. Дніпро продовжує забезпечення мешканців району сімейними продуктовими наборами за підтримки міжнародної організації GEM.

Центри «ЯМаріуполь» продовжують видачу продуктових наборів від Маріупольської міської ради;

у м. Івано-Франківськ здійснена видача постільної білизни;

у м. Черкаси надали допомогу у вигляді постільних наборів: ковдри, подушки, наволочки за підтримки Товариства Червоного Хреста.

Гуманітарний хаб «Єднання» Покровської МВА у м. Червоноград забезпечує гуманітарною допомогою не лише  мешканців своєї громади: для родин з Покровського району, Бахмутської та Вугледарської громад надана непродовольча гуманітарна допомога від МОМ.

Гуманітарний ХАБ Очеретинської ТГ в м. Кам’янське забезпечив мешканців Часовоярської громади гуманітарною допомогу у вигляді продуктових наборів за підтримки міжнародної БО Global Empowerment Mission (GEM).

Допомога іншим, добрі справи і слова вдячності допоможуть йти далі - до Перемоги!