портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Ініціативна група ВПО «Авдіївка - це ми!» підтримує переселенців з Донеччини у Павлограді

Опубліковано 14 лютого 2024 року, 11:52 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Ініціативна група «Авдіївка – це ми!» - небайдужі переселенці з Авдіївки, яких об’єднує бажання підтримувати внутрішньо переміщених осіб та осіб, які опинилися в скрутному життєвому становищі та проживають у Павлограді та Павлоградському районі Дніпрпетровської області, розпочала свою діяльність у травні  2023 року.

Пріоритетними напрямками діяльності «Авдіївка - це ми!» є надання гуманітарної допомоги (продуктові та санітарно-гігієнічні набори, постільна білизна, одяг, взуття, предмети першої необхідності тощо). Також, велика увага приділяється соціальній та психологічній адаптації для дітей та молоді, медичним послугам та консультаціям; проводяться розважальні, спортивні заходи, реалізуються соціальні проєкти, проводяться освітні, навчальні та мотиваційні заходи, заходи щодо сприяння у працевлаштуванні, покращення цифрової грамотності. 

Наприкінці 2023 року ініціативна група «Авдіївка – це ми!» отримала подяку від громадської організації «Десяте квітня» за співпрацю, розбудову громадського суспільства та ініціативу в роботі.

Для інформування внутрішньо переміщених осіб з питань отримання гуманітарної допомоги, проведення зустрічей, заходів, консультацій, семінарів працює телеграм канал «Авдіївські у Павлограді», контактний телефон  +30990752763. 

Саме спільна невичерпна енергія, вміння досягати намічених цілей, небайдужість до чужої біди та важка повсякденна праця зміцнюють віру і наближають Перемогу.

Творити добро та надавати допомогу – це велика праця, яка приносить радість.