портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Медико - психологічний дайджест підтримки ВПО у хабах Донеччини

Опубліковано 21 березня 2024 року, 11:20

Гуманітарними штабами / хабами / центрами Донеччини здійснюються заходи щодо підтримки здоров’я, імунітету та психологічного відновлення мешканців області, надається медична допомога.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро організовує арт-терапевтичні заняття «Акватипія», психологічні тренінги для гармонізації стану, налаштування себе на позитив; продовжує проводити індивідуальні заняття з логопедом; відбулося заняття з психологічного розвантаження, під час якого діти малювали і створювали наліпки.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади здійснюють заходи для надання якісної медичної допомоги: тестування на ВІЛ, гепатити «В», «С», проводяться постійні заходи для дітей та дорослих щодо зміцнення психічного здоров’я, шляхів відновлення життєвих сил та підтримки психосоціального стану (арт-терапевтичні групи самодопомоги, майстер-класи, мотиваційні заходи, тренінги).

Гуманітарні хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» постійно організовують зустрічі для підтримки ментального здоров’я, комунікації та самовираження у непростих життєвих умовах. 

Центри «ЯМаріуполь» піклуються про психологічну підтримку маріупольців, працюють професійні фахівці, які проводять консультації та заходи: 

у м. Івано-Франківськ пройшов захід, присвячений ароматам, їх впливу на психіку;

у м. Вінниця створювали креативні поробки з натуральних матеріалів, відвідали арт-терапевтичний майстер-клас «Зайченя», провели інтерактивне заняття про важливість сну. 

у м. Черкаси пройшла психологічна корекція особистості;

у м. Київ проводять обстеження та підбирають слухові апарати, здійснюють профілактичний огляд, проводять лекції по покращенню якості сну. 

Гуманітарний хаб Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград провів серію занять з психологічної допомоги «Безпечний простір».

Гуманітарний ХАБ Очеретинської ТГ в м. Кам’янське завжди відкритий для нових друзів та знайомств: відбувся тренінг з психологами польської гуманітарної акції з питань спілкування дітей, працювали з метафоричними картами.

Гуманітарними ХАБами Авдіївської ТГ організовано проведення прийому мобільної медичної бригади, під час якого відвідувачам надані послуги  та отримані консультації від лікаря-терапевта та психолога.

Дбаємо про кожного. Разом ми подолаємо будь-які труднощі.