портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Медико - психологічний дайджест підтримки ВПО у хабах Донеччини

Опубліковано 14 березня 2024 року, 11:03 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарними штабами / хабами / центрами Донеччини здійснюються заходи щодо підтримки здоров’я, імунітету та психологічного відновлення мешканців області, надається медична допомога.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади здійснюють заходи для надання якісної медичної допомоги: тестування коронавірусної інфекції, провели лекцію про зміцнення імунітету, надається медичне консультування, електронне скерування, виписка доступних ліків, проводяться зустрічі з психологом, видаються ліки для лікування та збереження здоров’я, проводяться заходи щодо підтримки ментального здоров’я,  шляхів відновлення життєвих сил та підтримки психосоціального стану.

Центри «ЯМаріуполь» залучають до роботи  терапевтів та інших фахівців, під час прийому можна зробити кардіограму, виміряти тиск, перевірити рівень кисню та цукру в крові. У м. Київ проведено лекції про важливість імунної системи та способи її підтримки, медичні огляди з метою підтримки та збереження репродуктивного здоров’я, огляди у стоматологів. У м. Львів організовано лекцію, на якій надано  поради щодо здорового харчування.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом у м. Дніпро» організовує психологічні тренінги для гармонізації стану, налаштування себе на позитив; продовжує індивідуальні заняття з логопедом; відбулася зустріч з нутриціологом, на якому обговорювалися питання раціонального харчування.

Дбаємо про кожного. Разом ми подолаємо будь-які труднощі.