портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: «Мій Часів Яр у Києві» провів низку заходів для ВПО

Опубліковано 25 серпня 2023 року, 22:22

25 серпня 2023 року в гуманітарному центрі Часовоярської міської військової адміністрації «Мій Часів Яр у Києві» проведено низку заходів для ВПО з м.Часів Яр до Києва та області. 

Заступник начальника Часовоярської міської військової адміністрації Руслан Прийменко привітав усіх присутніх з Днем Незалежності України, відзначив подяками волонтерські організації, що на постійній основі допомагають та підтримують Часовоярську громаду, серед яких БФ «Осередок», ГО «Ghost», БО «БФ «ВГ «До мрії», БО «БФ «Котики по-київськи», БФ «С.С.К. Волонтер», ГО «Chokolovka team», БО «Good bread from good people», БО «БФ «Global Empowerment Mission», Волонтер Дмитро Богдар «Луганськ». 

Для дітей та дорослих освітнім осередком була проведена пізнавально-розважальна шоу-гра «Я люблю Україну», за участь у якій діти отримали іграшки та подарунки від БО «БФ «Котики по-київськи», а також солодкі макарунси від кондитерської «CakeLAB». Серед дорослих також були визначені три найактивніші учасники заходу, яких нагороджено пам’ятними призами - чашками з емблемою рідного Часів Яру. Після завершення офіційної частини усі присутні отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів від БО «БФ «GEM» (Global Empowerment Mission), свіжий запашний хліб від БО «Good bread from good people», памперси для дорослих та гігієнічні набори для підлітків від БО «БФ «ВГ «До мрії», діти отримали подарунки: ігри, розмальовки, шоломи, наколінники, м‘які іграшки, настільні ігри тощо від БО «БФ «Котики по-київськи», а також шкільні рюкзаки та канцелярські набори від БО «БФ «ВГ «До мрії».