портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Різноманітні заходи проводять у хабах Донеччини

Опубліковано 25 жовтня 2023 року, 11:55 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

У соціальному хабі «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде» у м. Умань організовано майстер-клас з термомозаїки, проведено цикл занять щодо підтримки ментального здоров’я, чаювання зі смаколиками, творчі зустрічі з ансамблем «Гармонія», закріплення на практиці нових методів підтримки здоров’я.

В центрі підтримки ВПО Краматорського району «Ми разом» у м. Дніпро для дітей відбулися майстер-класи з виготовлення ляльки-мотанки, 3D-аплікації «Водний світ», дітьми створено лепбуки «Опора та рух», проведено заняття «Мовного клубу», з йоги, групові заняття з психологом.

Хабом «Наш Краматорськ. Ми разом усе подолаємо» у м. Київ відбулося заняття на теми «Конструктивне мислення та навички стресостійкості», «Школа емоційного інтелекту», діти ліпили та малювали гарбузики, робили вправи з нейрографіки.

У центрі підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці» у м. Кривий Ріг мешканцям громади надані консультації з питань реєстрації в службі зайнятості, звільнення з роботи, порядку і умов отримання ваучера на безкоштовне навчання; у м. Київ організовано відвідування Національного академічного драматичного театру ім. Л. Українки для перегляду вистав «Вид з мосту», «Фальшива нота».

У гуманітарному центрі допомоги мешканцям Торецької громади «З Торецьком у серці» у м. Черкаси відбулось читання книжок, рухливі ігри на повітрі, малювання, вікторини для малюків.

Підтримка один одного – це ще один крок до нашої Перемоги!

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації