портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Різноманітну допомогу отримують ВПО з Донеччини

Опубліковано 25 вересня 2023 року, 20:00

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

Центром підтримки внутрішньо переміщених осіб Волноваського району Донецької області «Пліч-о-пліч» у м. Запоріжжя надано гуманітарну допомогу у вигляді дитячої суміші, підгузків, назальних аспіраторів, наборів дитячого одягу дітям Волноваського району віком до одного року за підтримки гуманітарної організації «Проліска».

Гуманітарним хабом «Єднання» Покровської міської військової адміністрації здійснено видачу гігієнічних та продуктових наборів мешканцям Покровського району та Бахмутської міської територіальної громади, які тимчасово перебувають у Новоархангельській громаді Кіровоградської області.

У гуманітарному хабі Очеретинської територіальної громади в м. Кам’янське здійснено видачу гуманітарної допомоги у вигляді матраців, подушок, пледів, рушників, наборів посуду, постільної білизни для внутрішньо переміщених осіб Очеретинської громади за підтримки гуманітарного центру «Проліска-Дніпро».

У гуманітарних хабах Торецької міської військової адміністрації в містах Київ, Хмельницький, Черкаси, Дніпро розпочато видачу лікарських засобів для дітей з числа ВПО.

Допомога в цей нелегкий час – це не тільки матеріальні цінності, а й надія, що разом ми подолаємо будь-які труднощі.

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації