портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Тренінги, майстер-класи та інтерактивні заходи у гуманітарних хабах Донеччини

Опубліковано 02 листопада 2023 року, 14:42 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У центрі підтримки ВПО Краматорського району «Ми разом» у м. Дніпро відбулися заняття в логопедичній групі. Діти проводили хімічні досліди з лимоном та брали участь в інтерактивному заході на тему «Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства». Учасники зустрічі ознайомилися з історією розвитку шахрайства з грошима та дізналися про правила платіжної безпеки.

За сприяння центру підтримки ВПО Волноваського району у м. Київ мешканці Волноваського району взяли участь у майстер-класі «Малювання кавою». Присутні на заході ознайомилися з нетрадиційною технікою малювання та безліччю відтінків кольорів.

У гуманітарному центрі допомоги мешканцям Торецької громади «З Торецьком у серці» у м. Дніпро відбулися майстер-клас із виготовлення ляльок-маріонеток, перегляд лялькової вистави «Солом’яний бичок» та знайомство з творчістю Олени Пчілки.

Соціальним хабом «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде.» у м. Умані організовано відвідування мешканцями Донеччини концерту музикантів ансамблю «Sinfonietta DUO» з м. Одеси у камерному складі.

У консультативно-координаційному центрі підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Дніпро проведено психологічний тренінг. Учасники заходу отримали сертифікати на продукти харчування, засоби гігієни та медикаменти, придбані за підтримки благодійної організації «БФ Карітас Донецьк».

Заходами у гуманітарних хабах було охоплено понад 70 осіб, які вдячні організаторам за культурне дозвілля, яскраві враження та гарний настрій.

Підтримка один одному – це ще один крок до нашої Перемоги!