портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: У гуманітарних хабах для мешканців Донеччини відбуваються семінари та корисні зустрічі

Опубліковано 12 лютого 2024 року, 19:12 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У Консультативно-координаційному центрі підтримки цивільного населення «Бахмутський район єднає» у Вінниці відбувся консультативний прийом з питань пенсійного та соціального забезпечення; проведено юридичний семінар БФ «Право на захист» на тему «Нові зміни в отриманні допомоги на проживання ВПО».

У гуманітарному ХАБі Очеретинської територіальної громади у Кам’янському організовано зустріч з БФ «Слов’янське серце» в рамках проєкту «Сила жінок: проект жіночого активізму для покращення доступу до правосуддя та протидії насильства щодо жінок та дівчат», на якій приділили увагу попередженню і зупиненню всіх форм насильства. 

У центрі ««ЯМаріуполь» у м. Київ відбулася зустріч громадської організації «FENIX CHARITY» та Фонду «Діти дітям» з родинами маріупольців, які потребують підтримки, з питань надання медичної допомоги. В межах проєкту «Діти» родини пільгових категорій отримали ноутбуки, а діти – набори для малювання та святкові торти. Також, у Центрах «ЯМаріуполь» маріупольці продовжують брати активну участь у в’язанні бафів, шкарпеток, плетінні маскувальних сіток, виготовленні окопних свічок.

Ми сильні, ми єдині, ми об’єднані!