портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Від окопних свічок і ляльки-мотанки до консультацій та йоги - різноманітні заходи проводять у хабах Донеччини

Опубліковано 23 жовтня 2023 року, 17:28 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

У Консультативно-координаційному центрі підтримки цивільного населення «Бахмутський район єднає» у м. Дніпро мешканцям Бахмутського району надані консультації спеціалістом міського центру зайнятості з питань реєстрації в службі зайнятості, звільнення з роботи, порядку і умов отримання ваучера на безкоштовне навчання.

У хабах для мешканців міста Маріуполь та Маріупольського району «ЯМаріуполь» у містах Дніпро, Ужгород, Запоріжжя, Вінниця, Київ, Кропивницький, Хмельницький, Івано-Франківськ, Калуш, Одеса, Львів, Тернопіль, Черкаси, Кривій Ріг, Чернівці, Рівне маріупольці долучаються до виготовлення окопних свічок; у м. Ужгород відбулося відкрите заняття для дітей з військовослужбовцями Нацгвардії, які розповіли про види зброї, мін і небезпеку, надання першої допомоги при пораненні.

У центрі підтримки ВПО Краматорського району «Ми разом» у м. Дніпро для дітей відбулися заняття «Мовного клубу», з йоги, групові заняття з психологом, де робили ляльку–мотанку.

У гуманітарному хабі Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград для фахівців хабу відбулась групова сесія на тему: «Психолого-емоційне вигорання працівників «допомагаючих» професій».

Підтримка один одного – це ще один крок до нашої Перемоги!

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації