портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: «ЯМаріуполь Дніпро»

Опубліковано 29 грудня 2022 року, 19:59 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Інформаційно – гуманітарний штаб «ЯМаріуполь» у м. Дніпро продовжує працювати для підтримки внутрішньо переміщених осіб та надавати допомогу кожному.

У центрі, за адресою: Дніпро, вул. Андрія Фабра, 10 працюють кваліфіковані спеціалісти, такі як юристи, податківець, терапевт, психолог, логопед, рекрутер. Вони допоможуть знайти вихід із будь-якої критичної ситуації.

Гуманітарний центр організовує цікаві заходи, зустрічі для внутрішньо переміщених осіб, щоб кожен міг відчути турботу та підтримку:

- майстер-клас з бісероплетіння;

- майстер – клас зі створення новорічних чобітків;

- благодійні концерти;

- очні заняття для осіб «золотого віку» з основ роботи зі смартфонами;

- святкування Дня Святого Миколая;

- вистави та мюзікли для дітей та дорослих;

- арт-терапія;

- молодіжні вечірки;

- спортивні тренування.

Дванадцять дітей мали можливість поринути у цікавий свят миловаріння. Така кропітка та серйозна праця допомагає дітям ставитися відповідально та серйозно до своєї роботи, викликає зацікавленість і неймовірні враження. Учасники майстер-класу обирали кольори, в яких хотіли бачити свій вибір. Традиційно це стали жовтий та синій. Так вийшло патріотичне мило у вигляді різних фігурок: зірок, сердець, квітів та кексів. В кінці кожен отримав смачні подарунки.

Також завершився тренінг «Позитивного батьківства для матусь. В теплій та дружній компанії разом з психологами говорили про усі хвилюючі аспекти батьківства, взаємовідносини дітей та батьків, потреби, права та обов’язки дітей, а також про підтримку та спокій дітей під час війни. Матусі проходили практичні зайняття та отримували консультації. В кінці курсу кожна отримала подарунки для дітей.

 Продовжуємо тримати наш потужний гуманітарний фронт!

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації