портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

Опубліковано 10 жовтня 2021 року, 08:01

Шановні працівники санітарно-епідеміологічної служби Донеччини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Ваша робота вимагає високого рівня професіоналізму та є першочерговою у боротьбі за здоров'я і безпеку життя донеччан. Серед багатьох проблем, що вирішуються сьогодні в країні, однією з найважливіших є збереження здоров’я людей від коронавірусу, забезпечення належних санітарно-епідеміологічних умов як у виробничій, так і побутовій сферах. Важлива роль у цих питаннях відведена саме вашій службі, від працівників якої залежить стан здоров’я кожного громадянина України. Адже саме в їх постійному полі зору — питання профілактики інфекційних та професійних захворювань, запобігання впливу на здоров’я людей шкідливих факторів, турбота про безпеку та умови харчування, праці, навчання, проживання та відпочинку. Суспільство високо цінує вашу працю, спрямовану на захист життя і здоров`я людей.

Тільки надійно забезпечивши санітарно-епідемічне благополуччя населення, можна відвернути згубний вплив на здоров'я людей. Усе це визначає особливу роль державної санітарно-епідеміологічної служби для кожного жителя області.

З нагоди свята бажаємо  вам міцного здоров’я, щастя та родинного затишку. Нехай вам завжди посміхається доля, життя дарує спокій і добробут, а робота приносить радість та задоволення.