портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка з Днем Держспецзвʼязку

Опубліковано 25 травня 2023 року, 08:25

Робота Державної служби спеціального звʼязку та захисту інформації вкрай важлива в наш час. Кібербезпека стала сьогодні окремим фронтом, який вміло тримають співробітники служби. 

Ви забезпечуєте стійкість державних електронних інформаційних ресурсів та інфраструктури, створюєте безпечні умови для передачі важливої інформації, оперативно  реагуєте на загрози в кіберпросторі та протидієте ворожим розвідкам. 

Одним із вкрай важливих напрямів роботи Держспецзвʼязку є забезпечення сталого сигналу українських радіочастот.  В цьому питанні маємо спільний досвід роботи на Донеччині та зараз  працюємо над багатьма проєктами у сферах цифровізації, кіберзахисту та відновлення українського мовлення у деокупованих громадах.  

Донецька обласна військова адміністрація продовжує задекларовану раніше підтримку програм цифровізації та зв’язку, які покликані розвивати і підтримувати нашу безпеку. 

Щиро вітаю співробітників Держспецзвʼязку з професійним святом! Бажаю наснаги та витримки у вашій службі і, звісно, скорішої Перемоги! 

Тримаємо стрій! 

З повагою, начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко