портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з Днем Гідності та Свободи

Опубліковано 21 листопада 2019 року, 08:20

Шановні українці!

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Свято, національні передумови якого формувалися сторіччями. Волелюбний дух і почуття власної гідності – це ментальні риси українського народу. Вони були притаманні нашим прадідам, їх ми передамо нашим нащадкам.

Своєю незламністю українці заслужили на повагу всієї світової спільноти. Революція Гідності 2013 року мала незворотний вплив на хід нашої історії. 

6 років тому, коли на Майдані зібралися перші активісти, ми ще не знали, як будуть розгортатися події, що буде важко і боляче. Але крок за кроком, поєднавши зусилля, йшли до своєї мети.

Сьогодні, усією країною, ми стоїмо на захисті нашої незалежності, свободи та майбутнього. Кожен на своїй ниві боронить країну: хто зі зброєю на кордоні, хто волонтерською допомогою, хто співпереживанням і вірою в перемогу. Але заради однієї мети - мирного та вільного майбутнього. 

Я бажаю всім українцям наснаги й терпіння. З любов’ю в серці до своєї країни ми подолаємо всі випробування, зберігши Гідність і Свободу України!


Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово - цивільної адміністрації                                                                  П. О. Кириленко