портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з Днем прикордонника

Опубліковано 30 квітня 2020 року, 09:00

Шановні прикордонники!

Щиро вітаю Вас з професійним святом!

Захист кордону держави із сивої давнини до сьогодні залишається важливим, почесним та одним із найвідповідальніших обов’язків. Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані в українського народу. Прикордонні війська стали важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.

Відвагу, мужність і бойове братерство ви демонструєте щодня, щогодини, щомиті, інколи віддаючи найдорожче - своє життя, особливо в наш час військової агресії з боку Російської Федерації. Впевнений, що українські прикордонники й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції старшого покоління. 

Тож із нагоди Вашого професійного свята висловлюємо Вам глибоку вдячність за сумлінну  і самовіддану роботу із забезпечення недоторканності кордонів України.

Цього святкового дня хочу висловити глибоку вдячність ветеранам прикордонної служби та усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни.

Бажаю Вам і Вашим сім’ям міцного здоров’я, родинного благополуччя, добра та злагоди, мирного неба й успіхів у вашій почесній службі.

Голова Донецької облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Кириленко