портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з Днем ракетних військ і артилерії

Опубліковано 03 листопада 2019 року, 09:05

Шановні ракетники і артилеристи!

Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем ракетних військ і артилерії!

У всі часи, будь то великі масштабні бойові дії або локальні конфлікти, артилерія грала одну з ключових ролей, визначаючи найчастіше результат бою. Протягом вже більше шести років вітчизняна артилерія відіграє найбільш значну роль в усіх війнах. У тривалій та жорсткій боротьбі із сильним ворогом воїни-артилеристи своєю рішучістю та хоробрістю вписали яскраві сторінки доблесті й відваги в літопис народної слави, поправу завоювали всенародну шану та повагу, вибороли славетну назву своєму роду військ – «Бог війни».

Ракетні війська і артилерія і надалі відіграють провідну роль, як одна з основних складових частин Сухопутних військ Збройних Сил України. Своїм професіоналізмом, відданістю військовій справі та присязі ракетники й артилеристи примножують славетні національно-історичні традиції та зміцнюють обороноздатність держави.

Вагомий внесок у забезпечення обороноздатності держави робить особовий склад військових частин і підрозділів ракетних військ та артилерії у напружених ратних буднях.

Своїми досягненнями у бойовій підготовці військовослужбовці на належному рівні підтримують бойову готовність, примножують славні бойові традиції воїнів-ракетників та артилеристів попередніх поколінь. Свідченням цього є мужність, героїзм та самовідданість особового складу під час виконання бойових завдань у зоні проведення Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

У цей святковий день висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам війни, праці та Збройних Сил України за мужність і героїзм в ім’я незалежної України та вагомий внесок у військово-патріотичне виховання нинішнього покоління ракетників і артилеристів. Впевнений, що ваша бойова виучка, самовідданість і пильність будуть і надалі сприяти зміцненню оборонної могутності нашої країни. Бажаю вам, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров'я, щастя і благополуччя!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово- цивільної адміністрації                                                                     П.О. Кириленко