портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання з Днем працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження

Опубліковано 29 травня 2021 року, 19:59

Щиро вітаємо з професійним святом видавців, поліграфістів та книгорозповсюджувачів!

Дуже часто, беручи до рук книгу, листівку чи буклет, більшість із нас навіть не здогадується, скільки сил та творчої енергії вкладено у кожну сторінку. Адже перед тим, як друкований продукт з креативним макетом, яскравими кольорами з'являється на вітрині,  десятки людей вкладають в нього свою душу та знання,  не сплять ночами, аби тільки встигнути віддати до друкарні готовий матеріал. А далі серед десятків працюючих друкарських машин, серед шумних цехів, під пильним поглядом справжніх професіоналів народжуються цікаві книги, актуальні журнали та газети, креативна реклама.

Тому в цей день, ми щиро дякуємо всім, хто причетний до важливої справи збереження українського друкованого слова та розвитку інформаційного простору!

Так, наприклад, завдяки вашій праці вперше на Донеччині було видано фотоальбом Сергія Ваганова "Літопис російсько-української війни" , "Книгу пам'яті. 2014-2020" та ще багато цікавих робіт в рамках програми підтримки вітчизняного книговидання. Плануємо реалізувати ще багато цікавих проектів в цьому році!

Бажаємо вам побільше видань і цікавих книг, і щоб на них завжди була величезна кількість покупців. Щоб вся робота була насиченою, яскравою і цікавою!