портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання з Днем юриста

Опубліковано 08 жовтня 2021 року, 08:00

Шановні юристи!

Ставши на стежку служителів Феміди ви присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права. Саме від вашої щоденної діяльності значною мірою залежить укріплення правового фундаменту України як європейської держави, удосконалення законодавства, підвищення правової культури суспільства.

Вплив юристів на всі політичні та соціально-економічні процеси в державі важко переоцінити. Своєю багатогранною діяльністю, яка за роки незалежності набула нового змісту, ви активно сприяєте руху України по шляху побудови демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав і свобод людини.

Юристам належить провідна роль у процесі державотворення, формуванні правової культури,  захисті конституційних прав і свобод людини. Така почесна й нелегка місія вимагає високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі, наполегливості.

Твердо віримо, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам завжди бути на висоті вимог сьогодення. Сердечно дякуємо кожному з вас  за віддану працю, зичимо міцного здоров’я, родинного затишку і достатку. Творчої енергії, сил і наснаги вам у нелегкій справі служіння Закону, нових вагомих здобутків в ім’я правової Української Держави!