портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітаємо гурт «Веселі хлопці» з Бахмутського психоневрологічного інтернату з перемогою

Опубліковано 17 жовтня 2019 року, 10:31 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

15 жовтня підопічні Бахмутського психоневрологічного інтернату прийняли участь у відкритому фестивалі творчості осіб з інвалідністю «Зорі надії», який відбувся в Будинку культури ПАТ «ШУ «Покровське» міста Покровськ.

Головною метою заходу було сприяння процесу реабілітації і соціальної адаптації осіб з інвалідністю засобами мистецтва, їх інтеграції в суспільство через культуру і мистецтво.

Безумовним переможцем фестивалю в номінації «вокал» журі визначило гурт «Веселі хлопці» з Бахмутського психоневрологічного інтернату, який був нагороджений грамотою переможця та цінним подарунком. Хлопці виступали дуже майстерно та артистично. Зал аплодував їм стоячи. Також кожен з учасників гурту виступив  з сольним номером, за що отримав нагороду і подарунок в номінації «вокал». По закінченню заходу всіх учасників було запрошено на святковий обід, де наші хлопці ще раз заспівали на «біс».

Дуже щасливі та задоволені учасники гурту повернулися додому, де їх чекали з привітаннями друзі та працівники інтернату.