портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітаємо випускників Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Карабиця з отриманням дипломів

Опубліковано 23 червня 2024 року, 15:35 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

23 червня у Бахмутському фаховому коледжі культури і мистецтв імені Івана Карабиця відбулася найважливіша подія 2023 - 2024 навчального року - вручення дипломів випускникам. 39 здобувачів освіти отримали дипломи фахівців з фаховою передвищою освітою за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр», галузі знань 02 «Культура і мистецтво». 

Мистецька освіта з сьогоднішнього дня урочисто поповнилася молодими професіоналами спеціальностей 024 «Хореографія» (за освітньою програмою «Народна хореографія») та 025 «Музичне мистецтво» (за освітніми програмами «Фортепіано», «Оркестрові струнні інструменти», «Оркестрові духові та ударні інструменти», «Народні інструменти», «Естрадний спів», «Хорове диригування», Теорія музики»). Це покоління наших дітей завершило навчання в коледжі у важкі, але водночас доленосні часи, адже, переживши початок війни, релокацію до  м.Камʼянець-Подільський Хмельницької області, вони по- особливому відчувають необхідність власної участі у розвитку культури та освіти Донеччини вже зараз, а в мирному майбутньому - і поготів. 

Наснаги вам, молоді фахівці, плідної професійної реалізації, творчої енергії та мирної світлої життєвої дороги у майбутньому!