портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Власна справа» надає можливості для розвитку бізнесу

Опубліковано 20 грудня 2023 року, 12:45 , Донецький обласний центр зайнятості

Яна Івченко – досвідчена підприємиця з Добропілля і, віднедавна, переможниця грантової програми «Власна справа». Про можливість розширення власного бізнесу за допомогою мікрогранту жінка дізналася в центрі зайнятості. І відразу розпочала діяти. Пані Яна відвідала семінар, де довідалась про етапи участі у проєкті та отримала детальні консультації фахівців щодо складання бізнес-плану. Після ретельної підготовки підприємниця подала заяву та бізнес-план на розвиток власної справи у сфері продажу та доставки квітів в Добропільській громаді.

Одержавши фінансову підтримку, жінка ретельно виконує умови договору надання гранту. Яна закупила потрібне обладнання та створила робочі місця для флористів. За сприяння центру зайнятості вакантні посади були оперативно укомплектовані.

Для розвитку бізнесу важливо користуватися кожною можливістю, тож підприємиця планує взяти участь в одній з активних програм зайнятості.

«Підтримка бізнесу від держави в наші часи дозволяє не тільки триматися на плаву, а ще й розвивати власну справу», - підкреслює Яна Івченко.

Докладно про умови участі у проєкті «Власна справа» тут: https://t1p.de/5c7hu

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.