портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Волонтери GEM привозять продукти та питну воду жителям Донеччини

Опубліковано 04 жовтня 2024 року, 09:13 , Департамент економіки облдержадміністрації

Представники благодійної організації Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) у партнерстві з Howard G BUFFETT Foundation (HGBF) щотижнево видають гуманітарну допомогу на Донеччині. Команда волонтерів, ризикуючи своїм життям, кожний день доставляє допомогу у населені пункти уздовж лінії фронту. Також організація активно підтримує лікарні та комунальні підприємства Донеччини.

Цього тижня представники GEM відвідали Краматорську, Дружківську, Шахівську та Великоновосілківську громади, де надали гуманітарну допомогу жителям. Мешканці цих громад отримали 5760 продуктових наборів та 5400 пляшок бутильованої питної води.

З початку роботи на Донеччині благодійники вже передали майже 867 тисяч продуктових наборів. За тиждень громади Донецької області отримують у середньому 11,5 тисяч продуктових наборів, також на регулярній основі передається питна бутильована вода, засоби особистої гігієни та інша гуманітарна допомога.

Донецька облдержадміністрація висловлює щиру вдячність всім благодійним організаціям, волонтерам та небайдужим громадянам, які долучилися до надання допомоги жителям регіону.