портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ВПО: Нові умови, нове життя

Опубліковано 10 лютого 2023 року, 08:30 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Війна змушує релокувати бізнес із гарячих точок Донецької області до більш безпечних регіонів. Ольга Жарікова - лікар-офтальмолог з Краматорська, яка до повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України мала бізнес «Оптика» у Бахмуті. Вже під час активних бойових дій їй вдалося вивезти частину обладнання, залишки готової продукції та аксесуари.

Разом з чоловіком, завідувачем клінічною кафедрою хірургічних дисциплін, кандидатом медичних наук, доцентом Донецького національного медичного університету, вони знайшли прихисток у місті Гайворон Кіровоградської області. 

Безумовно, відкривати новий заклад, тим більше під час великої війни, досить ризиковано, але на сьогоднішній день Ольга намагається працювати в нових умовах на новому місці.

Нині Ольга має плани на майбутнє та, коли буде привезено інше обладнання, планує виготовляти також окуляри на замовлення.

Жінка плекає надію побачити мирну рідну Донеччину. Переконана, що вони обов’язково повернуться додому, та впевнена  – незабаром наша перемога.

#ВПО_Нові_умови_Нове_життя 

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації