портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Впровадження та використання системи енергетичного менеджменту в інтернатних установах системи соціального захисту населення

Опубліковано 05 лютого 2018 року, 14:35

Енергетичний менеджмент є обов’язковим елементом в структурі установи, що має на меті скорочення споживання енергетичних ресурсів шляхом їх ефективного використання і, як наслідок, зменшення обсягу використання бюджетних коштів.

Починаючи з 1 жовтня 2017 року за технічної підтримки спеціалістів ТОВ «БІС-СОФТ» в інтернатних установах системи соціального захисту населення запроваджено систему енергетичного менеджменту через інтернет-ресурс «Автоматизована інформаційна система «Енергосервіс». З цієї дати відповідальні особи установ за впровадження системи енергетичного менеджменту щоденно здійснюють збір та подальше внесення зібраних даних до онлайн-системи енергомоніторингу.

Під час роботи виникали технічні проблеми, які було обговорено 29 січня 2018 року на нараді за участі представників Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, департаменту базових галузей промисловості облдержадміністрації, експерта з управління проектами Установи «Донецька агенція регіонального розвитку», спеціаліста ТОВ «БІС-СОФТ» та представників інтернатних установ системи соціального захисту населення.

На нараді обговорено проблемні питання та визначено шляхи вирішення проблем, що виникають під час користування спеціалізованим інтернет-ресурсом.

 
Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА