портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вручено відзнаки за внесок у розвиток волонтерського руху в Донецькій області

Опубліковано 17 грудня 2022 року, 11:45 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

16 грудня заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна вручила відзнаки облдержадміністрації за плідну працю, активну благодійну і гуманістичну діяльність, значний особистий внесок у розвиток волонтерського руху в Донецькій області та з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера, повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Відзнаки отримали представники благодійної організації «Благодійний фонд «Лютий», м. Дніпро, які 1 грудня цього року отримали поранення. Організацію було створено із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну з метою допомоги цивільному населенню. За весь час війни представники організації евакуювали майже 15 000 осіб із Бахмуту, Опитного, Соледару, Слав’янська, Сіверська, деокупованого Лиману та інших населених пунктів Донецької області та перевезли в область більше 200 тон гуманітарних вантажів.

Подякою облдержадміністрації нагороджено волонтера «СпівДія-хабу» Донецької області у м. Дніпро, який із перших днів роботи хабу долучився до волонтерської діяльності та очолює команду вантажного складу. Протягом 8 місяців роботи хабу було прийнять близько 250 тон гуманітарних вантажів та відвантажено у громади Донецької області.

Також свою подяку отримала волонтерка асоціації «Гуманітарний штаб «Все буде добре», яка з перших днів повномасштабного вторгнення допомагала людям при евакуації на залізничному вокзалі Краматорська.

«Дякую вам за допомогу та підтримку мешканців Донецької області. У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає впевненості в те, що у нашого народу прекрасне майбутнє. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Завдяки вам наш народ стоїть і переможе!» - подякувала волонтерам Юлія Костюніна.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації