портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Всеукраїнська селекторна нарада з проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2020 році

Опубліковано 11 червня 2020 року, 16:48 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

11 червня 2020 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Костюніної Ю.О. представники Обласного міжвідомчого штабу з координації організації оздоровлення та відпочинку дітей прийняли участь у Всеукраїнській селекторній нараді з проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2020 році, яка проводилась Міністерством соціальної політики України.

Під час селекторної наради обговорені перспективи проведення  оздоровлення та відпочинку дітей у 2020 році в умовах карантину встановленого  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів».

Крім цього, розглянуто питання  щодо створення безпечних та якісних умов перебування дітей в закладах оздоровлення та відпочинку на території України, організацію направлення дітей до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія», стан фінансування заходів з оздоровлення та відпочинку дітей України та забезпечення дитячих закладів оздоровлення та відпочинку кваліфікованими медичними працівниками.