портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Взаємодія влади та штабу ООС – запорука стабільності у Бахмутському районі

Опубліковано 01 серпня 2018 року, 15:24

Вчора в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з заступником командувача штабу Операції об’єднаних сил генерал-майором Олександром Голоднюком побували в дитячому закладі дошкільної освіти «Зіронька» села Іванівське. З нагоди Дня Незалежності від командування Об’єднаних сил Олександр Голоднюк вручив всім вихованцям цього закладу солодкі подарунки.

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна подякувала керівництву ООС за співпрацю, підтримку та допомогу у вирішенні важливих питань району. Тетяна Іванівна відзначила, що тісна співпраця з ООС дозволила допомогти багатьом мешканцям. Завдяки сумісній роботі влади та командування Об’єднаних сил відновлено зруйновані будинки, своєчасно забезпечується підвезення населенню питної води, в літній період наші діти оздоровлюються в найкращих здравицях країни. А сьогодні ще й командування ООС порадувало малечу солодощами.

Звертаючись до присутніх, генерал-майор Олександр Голоднюк сказав, що солодкі привітання з Днем Незалежності України отримають усі дошкільнята Бахмутського району, а на початку навчального року – учні перших класів. Всього для маленьких жителів Бахмутського району буде передано більше 700 кг цукерок.

Окрім свого головного завдання – забезпечувати мир та спокій на Донбасі, Об’єднані сили займаються реалізацією соціальних та гуманітарних проектів в Донецькій та Луганській областях. Олександр Голоднюк підкреслив, що тісна співпраця влади та керівництва ООС – це завдання Президента країни Петра Порошенка, який наголошує, що перемога над ворогом вирішується не тільки зі зброєю в руках, а й в розумінні та в серцях наших громадян.

Маленькі відвідувачі садочка подарували гостям невелику концертну програму, де показали, як вони люблять свою країну, рідну мову та поважають тих, хто зберігає для них мир та спокій. Для воїнів вихованці дитячого садочка передали малюнки, які намалювали власноруч.

Бахмутська РДА