портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Як кадровий резерв допомагає знайти роботу: історія працевлаштування Світлани Перепелиці

Опубліковано 11 травня 2024 року, 10:41 , Донецький обласний центр зайнятості

Світлана Перепелиця звернулася до Слов’янського міського центру зайнятості з проханням допомогти їй знайти роботу за фахом. Вона має вищу економічну освіту та досвід роботи на державній службі. Враховуючи знання та досвід Світлани, їй запропонували долучитися до кадрового резерву працівників державної служби Донеччини.

Як тільки у виконавчому комітеті Лиманської міської ради з’явилася вакансія спеціаліста державної служби, кандидатура Світлани була запропонована роботодавцю. Жінка отримала запрошення на співбесіду, а потім і на стажування, під час якого зарекомендувала себе як кваліфікований та відповідальний фахівець. Після проходження стажування пошукачка була працевлаштована на посаду спеціаліста державної служби.

"Я вдячна фахівцям Слов’янського міського центру зайнятості за допомогу у пошуку роботи. Мені надали цінні поради та підтримку, завдяки яким я змогла знайти роботу за фахом та розпочати новий етап у своїй кар’єрі", - зазначає Світлана.

Нагадаємо, що для оперативного забезпечення органів місцевого самоврядування регіону необхідними фахівцями Донецьким обласним центром зайнятості створений кадровий резерв працівників державної служби. Охочим приєднатися потрібно заповнити анкету за посиланням: https://t1p.de/6t9vi.

Виникли питання? Звертайтеся до консультантів call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном: 0-800-33-61-67.