портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Євген Вілінський нагородив переможців архітектурного конкурсу

Опубліковано 01 липня 2019 року, 17:15 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулося урочисте підведення підсумків закритого студентського конкурсу на кращу концепцію формування публічного простору центру смт Очеретине. У заході взяв участь перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський, який нагородив почесними грамотами студентів Донбаської національної академії будівництва і архітектури, які стали найкращими у цьому конкурсі.

«У нас багато нових проектів, але чомусь вони йдуть з інших міст – то з Києва, то Дніпра чи Харкова. І я просив неодноразово, щоб ми проводили такі конкурси і реалізували проекти наших юних митців. Тому курсові, дипломні роботи повинні бути такими, щоб їх можна було реалізувати на практиці. Дуже приємно, коли бачиш реалізовані власні проекти, такий досвід залишається на все життя», - наголосив Євген Вілінський.

Нагадаємо, управлінням містобудування та архітектури Донецької облдержадміністрації 12 березня 2019 року було оголошено проведення закритого архітектурного конкурсу серед студентів архітектурного факультету Донбаської національної академії будівництва і архітектури на кращу концепцію формування публічного простору центру смт Очеретине. На конкурс було представлено 14 проектів, авторами яких стали студенти Донбаської національної академії будівництва і архітектури. Завданням конкурсу було виявлення кращої містобудівної, планувальної та архітектурно-художньої концепції, яка може бути використана як основа при розробленні проектно-кошторисної документації на будівництво (реконструкцію, капітальний ремонт) окремих об’єктів архітектури, розташованих на території Центру та прилеглих до нього територіях смт Очеретине (парк Перемоги та прилегла частина вул. Первомайська, вул. МПС) Ясинуватського району Донецької області.