портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна провела засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації

Опубліковано 30 серпня 2023 року, 18:31 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В області триває робота Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації.

Сьогодні, 30 серпня 2023 року, заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна провела чергове засідання Координаційного центру, на якому були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади; голови районних державних адміністрацій, начальники районних військових адміністрацій, керівники та представники військових (військово-цивільних) адміністрацій, представник Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісті за особливих обставин в Донецькій області, представники інших державних органів та громадських організацій.

На засіданні значну увагу було приділено питанню реалізації ветеранської політики щодо підтримки Захисників та Захисниць України на території області.

Керівник Координаційного центру Юлія Костюніна у своєму виступі наголосила, що на сьогодні ветеранська політика є одним із пріоритетів нашої держави, та зазначила: «Усі ми знаємо, якою ціною дається кожен кілометр звільненої, відвойованої землі. І Воїни, Ветерани, Захисники й Захисниці заслуговують на максимальну підтримку органів влади та повагу суспільства».

Крім того, представник БФ «Право на захист» Андрій Цариценко розповів про поновлення діяльності фонду у Донецькій області для надання допомоги особам, що постраждали від військової агресії російської федерації проти України, а також приймаючим громадам, та поділився планами подальшої співпраці з місцевими органами влади.

За результатами наради надані відповідні доручення.