портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна у Авдіївці провела нараду з цивільного захисту у закладах освіти

Опубліковано 25 лютого 2020 року, 16:59 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Авдіївці відбулася виїзна нарада з питань плану заходів з цивільного захисту у закладах освіти, що розташовані поблизу лінії розмежування. У ній взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна та представники цивільно-військового співробітництва ЗСУ (СІМІС). Вони відвідали Авдіївську загальноосвітню школу №7, де ознайомилися з програмою мінної безпеки «Рівний-рівному» для малечі, оглянули виставки листівок та плакатів до шостої річниці вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні. 

«Війна – це виклик для суспільства, для кожного з нас. Деякі моменти ми не можемо передбачити, але елементарні знання правил поведінки з вибухонебезпечними предметами допоможуть зберегти життя. Для повного розмінування знадобиться не один десяток років, і я дуже вдячна представникам СІМІС за співпрацю та всіляку допомогу місцевому населенню, що проживає поблизу лінії зіткнення», - наголосила заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна. 

Також учні школи відпрацювали дії внаслідок артобстрілу та спустились у бомбосховище. Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна вручила учням розмальовки, зошити, учбові матеріали, що нагадують про мінну небезпеку.