портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна відвідала центр підтримки ВПО Краматорського району

Опубліковано 05 жовтня 2022 року, 09:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

На минулому тижні був відкритий центр підтримки внутрішньо переміщених осіб з числа мешканців Донецької області «МиРазом», створений за ініціативи районної державної адміністрації Краматорського району. Центр розташований у м. Дніпро.

04.10.2022 його відвідали заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, очільник Краматорського району Андрій Панков, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна та перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова.

Як зазначили всі присутні, у зв’язку з військовою агресією та повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України питання інтеграції ВПО та організація внутрішнього переміщення постраждалих мешканців Донеччини залишається одним з першочергових питань, що потребують злагодженого та системного вирішення, координації всіх гілок влади. Саме тому в умовах воєнного стану зазначена категорія мешканців Донецького регіону особливо вразлива та потребує підтримки держави й громадянського суспільства, повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації. 

Донеччина славиться талановитими, працьовитими та творчими людьми, які наразі є колосальним людським і соціальним капіталом для приймаючих територій. Так, багато переселенців чекають повернення у рідні міста та селища, але поки наші землі не звільнені від російської навали люди пристосовуються до нових умов життя і своєю наполегливою працею сприяють розвитку всіх сфер держави. Центри підтримки ВПО мають на меті суттєво полегшити вирішення нагальних проблемних питань, що виникають у переселенців і саме тут вони зможуть отримати психологічну, юридичну та логістичну допомогу.

Нагадуємо, що «МиРазом» Центр підтримки ВПО Краматорського району працює за адресою: м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького,42 (вхід через арку)

Графік роботи: 10:00-17:00 (понеділок - субота)

Телефони «гарячої лінії»: +380982307703, +380662846795 (з 10:00 до 17:00)

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації