портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна відвідала «Український культурний хаб», який відкриють для ВПО з Донеччини у Києві

Опубліковано 13 жовтня 2022 року, 17:28 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

13 жовтня під час свого робочого візиту стосовно вирішення проблемних питань внутрішньо переміщених осіб Донецької області в м. Києві заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна відвідала приміщення культурно-освітнього простору «Український культурний хаб», що стане осередком мистецького, соціального та освітнього життя мешканців нашого регіону й буде постійним місцем їх згуртування.

Генеральний директор обласного комунального підприємства «Центр кіномистецтва та культури» Сергій Луньов, який започаткував створення даної платформи, презентував пані Юлії місце розміщення майбутнього хабу та розповів про проведену роботу щодо його відкриття.

Він наголосив на тому, що цей майданчик від Донецької області буде багатофункціональним простором для проведення благодійних акцій для ЗСУ; організації семінарів, тренінгів, театральних вистав, обласних заходів для внутрішньо переміщених осіб з Донецької області, які тимчасово проживають у Києві та Київській області; організації дозвілля дітей та молоді; надання психологічної консультації від спеціалістів, безкоштовних курсів української мови тощо.

Відкриття локації заплановано на початок листопада поточного року.

За матеріалами Управління  культури і туризму облдержадміністрації