портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна вівдвідала Бахмутський районний гуманітарний хаб у Дніпрі

Опубліковано 19 листопада 2022 року, 02:48 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

18 листопада заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна відвідала Бахмутський районний гуманітарний штаб, який розташований за адресою: м. Дніпро, бульвар Слави, 46. Про це повідомляє департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Щодня у хабі працюють представники Бахмутської райдержадміністрації та закладів соціальної сфери Бахмутського району.

У гуманітарному штабі надається інформаційна підтримка та гуманітарна допомога (продуктові та санітарно-гігієнічні набори, матраци, ковдри, подушки та інше), консультативна допомога з питань соціального захисту населення, юридичні консультації та послуги із соціалізації, вирішуються нагальні потреби внутрішньо переміщених осіб, які евакуювалися з території Бахмутського району. Працює медичний пункт, де надаються послуги з первинної медичної допомоги та можна отримати ліки.

Під час відвідування Юлія Костюніна наголосила, що спільними зусиллями ми допоможемо евакуйованим донеччанам подолати виклики воєнного часу.

Наприкінці заходу заступник очільника області зазначила: «Влада і зараз разом з бахмутянами в Дніпрі. І буде чекати всіх своїх мешканців вдома».

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації