портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбулися урочисті заходи до Дня Державного Прапора України

Опубліковано 23 серпня 2023 року, 18:18 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Зустрічаючи вдруге поспіль річницю нашої незалежності у стані повномасштабної війни, війни, яка триває майже десять років, Донеччина гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти нашу землю від окупантів, доводити свою незалежність щодня!

Цього дня на території Донеччини відбулася низка заходів присвячених Дню Державного Прапора України. Право підняття українського стяга було надано Олегу Анатольовичу Вороні - старшому солдату, захиснику Маріуполя та Азовсталі.

Сьогодні синьо-жовтий на броні наших воїнів, які ціною своїх життів захищають нас від рашистської навали і завдяки яким, ми можемо сьогодні святкувати нашу незалежність.

Ми впевнені, наш синьо-жовтий стяг замайорить там де його дім, там де він має бути по праву в усіх тимчасово окупованих містах, селах Донеччини: біля Драмтеатру у Маріуполі, на березі Сіверського Дінця, на центральній площі Бахмуту, на будівлі Волноваської Публічної бібліотеки, у Донецьку, Макіївці та Сніжному.

Слава кожному і кожній, хто наближає нашу Перемогу! Слава Збройним силам України!

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації