портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юнкори Донеччини відвідали «Media-land»

Опубліковано 28 березня 2018 року, 09:30

Освітній проект «Медіа-школа «Media-land» знову зібрав навколо себе юних журналістів Донеччини. З 24 по 26 березня у Святогірську пройшла перша установча сесія в рамках цього освітнього проекту. 20 юнкорів, які приїхали з різних куточків Донецької області, отримали нові знання та навички у медіа-сфері.

Теми, які розглядалися на зустрічі, були різноманітними та стосувалися як розвитку навичок створення матеріалів, так і розвитку саме особистості.

Юнкори познайомилися з новими, сучасними онлайн-методами створення контенту, дізналися про основні аспекти зйомки та монтажу відеороликів, навчилися правильно оцінювати конфліктні ситуації та виходити з них, розвинули свою креативність тощо. Також своїм досвідом з починаючими журналістами поділився керівник телеканалу «Донеччина-TV», секретар Донецької обласної спілки журналістів Ілля Суздалєв.

Формат цьогорічної медіа-школи дещо відрізняється від традиційного. Цього разу на очну зустріч були запрошені випускники двох попередніх проектів «Media-land», які проходили у 2016 та 2017 роках. Такий формат дозволить значно розширити знання та навички юнкорів, та надасть можливість отримати різноманітний досвід учасникам медіа-школи.

Організаторами заходу виступив Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації.

Судячи з відгуків самих учасників, установча сесія була вдала та продуктивна.  Попереду юнкорів очікую ще дві зустрічі, на яких будуть розкриватися усі аспекти сучасної журналістики.

Департамент сім’ї, молоді та спорту  облдержадміністрації