портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З Днем працівників харчової промисловості!

Опубліковано 20 жовтня 2024 року, 17:29

Сьогодні, 20 жовтня – День працівників харчової промисловості Україні. Щороку у третю неділю жовтня працівники харчової та переробної промисловості відзначають своє професійне свято.

Харчова промисловість – одна з важливих галузей економіки, на яку покладено відповідальне, особливо в теперішніх умовах, завдання – виробництво продуктів харчування, потреба в яких існує щодня.

У цих складних умовах ви гідно виконуєте свій обов’язок, робите все можливе для задоволення попиту населення у м’ясній та молочній продукції, хлібобулочних та кондитерських виробах. Ваша робота заслуговує на похвалу і безліч добрих слів!

Щиро дякуємо вам за сумлінну працю, професіоналізм, за ваш вагомий внесок у зміцнення аграрного сектору економіки регіону в цей непростий час.

Бажаємо вам міцного здоров’я, сили, витримки, невичерпної енергії, оптимізму і благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, успіхів у вашій благородній та корисній справі, і щоб родинне тепло і затишок ніколи не залишали ваш дім! Нехай мир якомога швидше повернеться на нашу землю!

Працюємо заради Перемоги!