портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З Курахового до Дніпра - нова робота та нове життя

Опубліковано 27 квітня 2024 року, 09:44 , Донецький обласний центр зайнятості

Історія працевлаштування переселенки Олени Варламової

Історія Олени Варламової з Курахового - це яскравий приклад того, як завдяки прагненню до роботи, наполегливості та допомозі фахівців центру зайнятості можна знайти нову роботу та розпочати життя з чистого аркуша.

Олені довелося двічі стикнутися з вимушеним переїздом: у 2014 році вона покинула рідний Донецьк, а у 2022 році - і Курахове, яке опинилося під загрозою обстрілів.

Цього разу жінка зупинилася у Жовтих Водах. Їй була потрібна не лише робота, але й стабільність, адже на попередньому місці роботи, де вона працювала п'ять років бухгалтером, був тривалий простій.

Олена не стала витрачати час і одразу звернулася до Мар'їнського районного центру зайнятості, з яким вже співпрацювала раніше.

Фахівці центру зайнятості допомогли скласти відеорезюме та разом з безробітною розробили план пошуку роботи. А згодом підібрали вакансію, яка відповідала її досвіду та кваліфікації.

В цей час до центру зайнятості звернувся представник 7 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області. Їм був потрібний провідний фахівець обліково-розрахункового відділу, але робоче місце знаходилося у м. Дніпро.

Олена повністю відповідала вимогам роботодавця. Після перегляду її відеорезюме жінку запросили на співбесіду, яка пройшла успішно.

Олені запропонували роботу зі стажуванням на робочому місці.

Жінка погодилася на переїзд, адже нова робота давала можливість розпочати нове життя та забезпечити себе.

Зараз Олена вже працює у Дніпрі та налагоджує життя у новому місті.

Якщо шукаєте роботу або потрібні працівники, звертайтеся до наших фахівців ttps://t1p.de/2u2np. Отримати безкоштовні консультації можна за телефоном call-центру Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.