портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З Мар’їнки та Новомихайлівки евакуйовано 99% населення

Опубліковано 19 жовтня 2022 року, 14:59

«Тримайся, рідна», «Терпи, батьку». Ці слова чує кожен пасажир поліцейського авто «Білий янгол». Так правоохоронці підтримують людей, яких вивозять з-під російського вогню  – поранених, знесилених, згорьованих. Постраждалих зі страшними травмами. Мешканців, що промерзли до кісток у потрощених ворогом, холодних будинках. Дідусів і бабусь, що втратили все, що мали в житті. 

«73 роки прожила і бомжем залишилася», - каже жінка, яка ледь пересувається з паличкою. Її та ще одну літню жінку поліцейські дістали з підвалу. Більше їм не доведеться жити під землею. Мешканців Мар’їнської громади розмістять і забезпечать всім необхідним у безпечному місці.

Серед евакуйованих – чоловік, який потребував невідкладної хірургічної допомоги. Хворого екстрено доставили до лікарні. Тільки допомога «янголів» дає шанс вижити людям, заблокованим під обстрілами.

Врятували й дворового песика Діка. Осколками йому перебило лапу, посікло тулуб. Поліцейські перев’язали рану та відвезли до ветеринара.  Буде жити.

На сьогодні з Мар’їнки та Новомихайлівки евакуйовано 99% населення, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.