портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З родинами загиблих героїв зустрілись представники управління з питань ветеранської політики

Опубліковано 24 жовтня 2024 року, 17:53

24 жовтня управління з питань ветеранської політики Донецької обласної державної адміністрації провело зустрічі з родинами загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України з Торецької, Новодонецької та Соледарської громад. Зустрічі відбулися як в офлайн, так і в онлайн форматі, що дозволило охопити більшу кількість учасників.

До участі в заходах долучилися також представники військових адміністрацій цих громад та ГО «Поруч». У ході зустрічей учасникам надані детальні роз’яснення щодо чинних державних програм соціальної підтримки, а також додаткових гарантій, що надаються за рахунок місцевих бюджетів.

Окрему увагу приділили питанням надання психологічної допомоги родинам загиблих, а також обговоренню їхніх потреб у різних сферах життя. Присутнім запропонували брати активну участь у відповідних заходах, спрямованих на підтримку родин Захисників.

Ці зустрічі стали значним кроком у розвитку співпраці між органами влади та родинами загиблих Героїв України, з метою забезпечення належної соціальної підтримки, захисту їхніх прав та підвищення рівня їхньої інтеграції у суспільне життя.

За матеріалами управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації